Home Rreth Nesh Partners of Sigma Customer Service Private Savings Contacts
YOUR TRUST, OUR OBLIGATION
New:   Business Merger Announcement    
Vienna Insurance Group
Wiener Städtische Versicherungsverein


SIGMA E-MAIL

HEALTH INSURANCE

Te kujdesesh per veten…

Nuk është luks të siguroni shëndetin tuaj.
Kjo është jeta! Mund të përballeni me probleme shëndetësore të paparashikuara.
Shoqëria e Sigurimeve "SIGMA" Sh.a, pjesë e Vienna Insurance Group, që prej Shtatorit të vitit 2008 ju ofron me "SIGURIMIN SHËNDETËSOR" zgjidhjen për të nesërmen.

  - Përse duhet te blini një Sigurim Shëndetësor?
  - Kush e përfiton një Sigurim Shëndetësor?
  - Çfarë ofron Sigurimi Shëndetësor?

Sigurimi i aksidenteve
Sigurimi i aksidenteve e shendetit


Udhëtoni të siguruar...
Me lehtësinë e një fluture...... Get a Farmers Insurance quote today

Sigurimet motorike

Sigurimet
motorrike


Matësi i suksesit tonë, është dëmshpërblimi i plotë dhe i shpejtë... kudo.....  Get a Farmers Insurance quote today

Farmers Insurance
Sigurimi i zjarrit
Sigurimi i Pronės & Pajisjeve

Një pasuri e siguruar...
Një e ardhme e sigurt... ... Get a Farmers Insurance quote today
Sigurimi i pergjegjesive

Sigurimi i Pergjegjesive


Siguroni punimet tuaja...
Shmangni të papriturat...... Get a Farmers Insurance quote today

Sigutimi i garancive

Sigurimi
i Garancive


Fati favorizon mendjet e
parapërgatitura......  Get a Farmers Insurance quote today

Farmers Insurance
Sigurimi i mallrave ne transport
Sigurimi
i Mallrave ne Transport


Me ne... Mallrat tuaja
janë të sigurta... ... Get a Farmers Insurance quote today
   
©1999-2014 SIGMA - Pjesë e Vienna Insurance Group Adresa: Rr "Komuna e Parisit", Pall. Lura, P.O.B. 1714, Tirane Tel: +3554258254, Fax: +3554258254, E- mail: info@sigma-al.com